Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نقل از تاس، پاشینیان روز شنبه در جمع خبرنگاران با طرح این ادعا در مورد قصد جمهوری آذربایجان خاطرنشان کرد که ایروان برای ازسرگیری روند مذاکره درخصوص منطقه قره باغ در چارچوب گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا آمادگی دارد.

گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا برای میانجیگری بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در حل مسالمت آمیز مناقشه قره باغ در سال ۱۹۹۲ میلادی تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا، روسیه و فرانسه در حال حاضر ریاست مشترک این گروه را بر عهده دارند.

نخست وزیر ارمنستان گفت که حادثه مرزی اخیر در مرز ارمنستان و جمهوری آذربایجان که با تلاش باکو بروز کرد مانع آغاز تعیین حدود مرزی بین دو کشور می شود.

وی همچنین گفت که باکو از ارائه کوریدوری برای راه اندازی خط آهن ارمنستان-گرجستان-آذربایجان- روسیه خودداری می کند.  

جمهوری آذربایجان در جریان درگیری های نظامی ۴۴ روزه سال گذشته توانست سرزمین های خود  را از اشغال نیروهای ارمنستان در قره باغ آزاد کند. این درگیری های نظامی ۲۰ آبان ماه سال گذشته با امضای بیانیه سه جانبه روسای جمهوری آذربایجان، روسیه و  نخست وزیر ارمنستان به پایان رسید.

این در حالی است  که منابع خبری باکو و ایروان در باره نقض آتش بس در دو روز اخیر میان نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان در مرز مشترک دو کشور که تلفات جانی هم دربر داشته است، خبر دادند.

 "الهام علی اف" رییس جمهوری آذربایجان بتازگی گفت: جمهوری آذربایجان آماده برای امضای قرارداد صلح با ارمنستان است.

 به  گزارش ایرنا به نقل از سایت ریاست جمهوری آذربایجان، علی اف طی سخنانی در دیدار با جمعی از اعضای خانواده شهدا و معلولین جنگ  قره باغ افزود: ما آماده برای آغاز کارها برای امضای قرارداد صلح با ارمنستان هستیم ولی تاکنون واکنشی رسمی از سوی این کشور نبوده است.

رییس جمهوری آذربایجان اظهار داشت، آنچه  از طریق کانال های غیر رسمی به ما رسیده است، ارمنستان آمادگی در این زمینه ندارد و به  نظرم  این یک اشتباه بزرگی خواهد بود.

310 310

کد خبر 1536039

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نیکول پاشینیان ارمنستان جمهوری آذربایجان قره باغ الهام علی اف جمهوری آذربایجان قره باغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۴۸۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سیا نگران روابط ایران و روسیه شد/ برنز به ایران اتهام زد

 "ویلیام برنز" رییس سیا با مطرح کردن ادعاهایی درباره همکاری دفاعی ایران و روسیه، گفت که شراکت روسیه و ایران در حال پیشروی "در مسیر بسیار خطرناکی" است.


پایگاه خبری بیزینس اینسایدر گزارش داد که برنز در گفت‌وگویی با شبکه سی‌بی‌اس مدعی شد، روسیه در ازای دریافت کمک‌های نظامی برای جنگ در اوکراین در حال ارائه ،کمک‌هایش به ایران در زمینه برنامه موشکی آن است.

روسیه از سوی اوکراین و متحدان غربی آن به استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین متهم شده است.

ایران این ادعا را رد کرده و گفته است که همکاری‌های نظامی آن با روسیه در چارچوب روابط دفاعی دوجانبه بوده و ارتباطی به جنگ اوکراین ندارد.

مقامات ایران همنین تاکید کرده‌اند، برخلاف متحدان غربی اوکراین که آشکارا به مداخله نظامی در این جنگ می‌پردازد، از هیچ یک از طرفین این جنگ حمایت نمی‌کند و آماده میانجیگری برای رسیدن به راهکاری برای حل‌وفصل سیاسی این مناقشه است.


با این حال، برنز مدعی است که ایران تسلیحاتی به روسیه داده که در جنگ اوکراین، از جمله علیه زیرساخت‌های غیرنظامی استفاده شده‌اند.


رییس سیا همچنین در ادامه مدعی شد که روسیه در حال بررسی عرضه هواپیماهای جنگنده به ایران نیز هست.


برنز در بخش دیگری از اظهاراتش درباره ایران گفت که برنامه هسته‌ای ایران بیش از پیش پیشرفته است.


او مدعی شد که برنامه هسته‌ای ایران "تا حدی پیشرفته است که اگر بخواهند پافراتر بگذارند، غنی‌سازی ۹۰ درصدی تنها چند هفته طول می‌کشد."

برنز با ادعای این که ایران پیشتر، در برنامه هسته‌ای خود اهداف نظامی را دنبال می‌کرد که در سال ۲۰۰۳ متوقف شد، گفت که فکر نمی‌کند ایران تلاش‌ها برای ساختن تسلیحات هسته‌ای را ازسرگرفته باشد.


ادعای برنز درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران در حالی مطرح می‌شود که مقامات ایران تاکید کرده‌اند تولید و بکارگیری تسلیحات اتمی جایی در برنامه دفاعی ایران ندارد و برنامه هسته‌ای ایران تنها ماهیتی صلح‌آمیز را دنبال می‌کند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903349

دیگر خبرها

  • واکنش روسیه به مذاکرات مستقیم جمهوری‌آذربایجان و ارمنستان
  • لیتوانی: طرحی برای اعزام سربازانمان به اوکراین داریم
  • کرملین: پاشینیان با پوتین دیدار می‌کند
  • جمهوری آذربایجان و ارمنستان در یک قدمی امضای معاهده صلح
  • کرملین: پاشینیان امروز با پوتین دیدار می‌کند
  • تلاش باکو برای جذب سرمایه خارجی
  • نخست وزیر ارمنستان: تعلیق مذاکرات مرزی با آذربایجان، منجر به جنگ می‌شود
  • تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
  • رئیس سیا نگران روابط ایران و روسیه شد/ برنز به ایران اتهام زد
  • شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود